Досега съм карал само редоваци със задно...ако има нещо специфично,да кажете.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво да гледам при покупка на боксер
Collapse
X
-
Прав картер, липса на цепнатини по роговете точно над полуоските, здраво челно стъкло ако е Спринт ( много много рядки), шенкели със здрави резби към амортисьора. Май това е най-скъпото и важно.
-
Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщение146-ца е,гледах я с газова,но като отворих капачката на маслото имаше много бял налеп-като маргарин.Иначе на щеката маслото беше чисто.Пуснах запитване и в този раздел,понеже вие сте по боксерите.Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщение1.6,газов инжекционAlfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
Comment
-
Не са притеснителни ако всичко не е станало на боза.
Просто капачката е много високо (гърловината е дълга) и температурата и е доста по-ниска от тази на мотора. На повечето мотори капачката е директно на капака на главата и не се охлажда както при боксера.
Според мен затова се получава конденз.
И при мен го е имало, без проблеми хиляди километри.
Comment
-
Белият налеп по капачката може и да е от охл.течност.Миналата година правих ремонт на мотора и вече този проблем го нямам....Не,че преди беше проблем щом маслото си стоеше бистро,но беше доста дразнещо....По-вероятно колегата Събев да е прав за конденза,но имай едно на ум.....
---------- Post added at 20:28 ---------- Previous post was at 20:26 ----------
Имах предвид колегата Speeder
Comment
Comment